Despre noi

Clinica 1st Medical este situata in zona ultracentrala, pe strada Popa Sapca,intr-un imobil celebru prin traditia sa medicala,acolo unde emeritul academician profesor Ioan Munteanu isi desfasoara activitatea de peste 15 ani,Clinica 1st Medical prezinta un concept multidisciplinar integrat de abordare a problemelor medicale ale FEMEII,in diversele ei ipostaze dealungul succesiunii fermecatoare a varstelor sale.

Clinica 1st Medical ocupa parterul respectivului imobil,care a fost supus unui radical proces de modernizare si amenajare,avand ca rezultat un spatiu elegant,familiar si dicret,unde oaspetii nostrii sa se simta ca acasa.

Dotarea clinicii este una de exceptie,pentru fiecare tip de aparat medical s-a optat pentru varful de gama,incepand cu ecograful multidisciplinar GE Voluson E8 4D cu sonoelastometrie(unic in Timisoara de acest fel) si continuind cu mesele de consultatie Maquet,lampile led dr.Mach,videocolposcopul Leisegang(lider mondial in colposcopie), analizor corporeal Inbody si altele.
Nu in ultimul rand, dispunem de un serviciu de permanenta in pediatrie care ne permite sa ne ingrijim de micii nostrii pacienti 24/7.

Mesaj de la conducerea clinicii

Dr. Voicu Simedrea, Dr. Ilina Prodan, Dr. Mihaela Pantea
Medici primari 1st Medical
1st Medical a aparut prin initiativa a trei prieteni buni: Voicu Simedrea, Ilina Prodan, Mihaela Pantea. In urma cu 2 ani, ne-am pus problema unei clinici cochete, care sa fie centrata pe nevoile FEMEII. Conceptul de medicina adresata femeii a fost cel care ne-a calauzit pe parcursul acestor 2 ani, cat a durat materializarea ideii.
Ambianta eleganta si calda, locatia centrala, sunt menite sa intregeasca, sa deserveasca un act medical de inalt standard oferit atat datorita dotarii medicale ultramoderne, cat mai ales datorita unui corp medical atent selectionat, dedicat, instruit si entuziast.
Acesta clinica nu isi propune volum, ci isi propune calitate. Fiecare pacient va fi tratat individual, atent si promt. Timpul alocat fiecarui pacient va fi mai mult decat indestulator. Punem accentul pe comunicarea medic-pacient, pe arhivarea informatiei medicale, pe raportarea la standarde si ghiduri internationale de buna practica. Dorim sa oferim servicii medicale intr-un mod corect, profesional si cu punctualitate.
Suntem convinsi ca ceea ce ne-am propus acum putem sa realizam, pacientii nostri saut cei care ne vor confirma sau infirma acest demers.